Dóna un impuls al comerç local.
Mou Castelló Empuriabrava!

Volem que siguis el protagonista de la campanya!

Estem posant en marxa una campanya per dinamitzar el comerç local de Castelló d’Empúries i Empuriabrava. Volem que tu en siguis el protagonista!

Sota el lema “Mou-te al ritme del comerç local”, i a través de vídeo i gràfiques*, hem creat una campanya alegre i dinàmica on el protagonista pots ser tu.

Animarem als consumidors a comprar al municipi, posarem en valor els avantatges de la compra local i mostrarem l’ampli teixit comercial que tenim.

Adhereix-te a la campanya a través del formulari i dóna un impuls al teu negoci!

* (Data límit: 21 de febrer. Inscripcions limitades).
* Veure exemple de la gràfica a la part inferior.

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del qual és responsable Kmon Marketing. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i demés normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació. En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació , comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a o mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a hola@moucastelloempuriabrava.cat.

IMPORTANT!

Tots els negocis que heu participat a l’EmpuriaTapes i teniu rasques premiats haureu de notificar el nombre de targetes premiats i un telèfon de contacte a hola@moucastelloempuriabrava.cat per tal que se us aboni l’import! 

Data límit 23 d octubre.