Volem que siguis el protagonista de la campanya!

El comerç de Castelló d’Empúries i Empuriabrava et necessita!

Amb l’objectiu de donar un impuls al petit comerç estem posant en marxa una campanya per dinamitzar el comerç local.

Sota el lema “Mou-te al ritme del comerç local”, i a través de vídeo i gràfiques on els protagonistes sereu vosaltres, crearem una campanya alegre i dinàmica que animarà als consumidors a comprar al municipi, posarà en valor els avantatges de la compra local i mostrarà l’ampli teixit comercial que tenim.

Adhereix-te a la campanya a través del formulari i dóna un impuls al teu negoci!

(Data límit: 21 de febrer. Inscripcions limitades).

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del qual és responsable Kmon Marketing. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i demés normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació. En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació , comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a o mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a hola@moucastelloempuriabrava.cat.

IMPORTANT!

Tots els negocis que heu participat a l’EmpuriaTapes i teniu rasques premiats haureu de notificar el nombre de targetes premiats i un telèfon de contacte a hola@moucastelloempuriabrava.cat per tal que se us aboni l’import! 

Data límit 23 d octubre.