TORNA EL MOU-TE I GUANYA!

Mou-te i Guanya” és una campanya impulsada pel Departament de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries que convida a fer les compres a Castelló d’Empúries Empuriabrava i que anima als consumidors a moure’s pels negocis del municipi a través del sorteig de vals de compra.

Com funciona?

Per participar en el sorteig, els clients han de comprar a 6 negocis diferents dels inscrits a la campanya. Com a novetat d’aquest any, com a mínim 1 dels 6 negocis ha de ser del sector de la restauració.

Uns dies abans que comenci la promoció, cada negoci inscrit rebrà:

  • Un número de comerç.
  • Segells personalitzats amb el seu número. 
  • Targetes de participació.
  • Un pòster.
  • Fulletons informatius.
  • Una bústia on dipositar les butlletes.


A partir de l’1 i fins al 30 d’abril, els comerciants entregaran les targetes als seus clients i cada cop que comprin els hi segellaran. Els clients hauran d’omplir les butlletes amb 6 números diferents (com a mínim un d’ells del sector de la restauració) i dipositar-les a qualsevol de les bústies que trobaran a tots els comerços adherits.

El Sorteig

Un cop finalitzada la campanya, es recolliran les bústies i es celebrarà el sorteig. Es sortejaran més de 4.000€ en vals de compra per gastar a tots els establiments adherits. 

Els guanyadors tindran un màxim de 30 dies per gastar els vals. Un cop passat aquest període es passarà a recollir els vals i s’entregarà l’import.
*Per participar al Mou-te i guanya cal tenir un establiment a peu de carrer.

Comprant a Castelló d’Empúries i Empuriabrava hi guanyem tots!

Inscriu el teu establiment a través del següent formulari.
(Data límit 6 de març. Inscripcions limitades).

Període d’inscripcions finalitzat. Per a qualsevol dubte contactar a hola@moucastelloempuriabrava.cat

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del qual és responsable Kmon Marketing. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i demés normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació. En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació , comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a o mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a hola@moucastelloempuriabrava.cat.

IMPORTANT!

Tots els negocis que heu participat a l’EmpuriaTapes i teniu rasques premiats haureu de notificar el nombre de targetes premiats i un telèfon de contacte a hola@moucastelloempuriabrava.cat per tal que se us aboni l’import! 

Data límit 23 d octubre.