QUINA MOGUDA DE COMERÇ!

Posem en marxa una nova campanya per dinamitzar el comerç local de Castelló d’Empúries i Empuriabrava per reactivar el sector durant l’època de tardor/hivern.

Sota l’eslògan “QUINA MOGUDA DE COMERÇ”, realitzarem una acció comercial innovadora i divertida. Farem una Quina del Comerç, però diferent de la Quina de Nadal que tots coneixem. 

Durant la segona quinzena de novembre, cada comerciant repartirà entre els seus clients els cartons de Quina. L’1 de desembre començarà la Quina i cada dia gravarem a un dels comerciants adherits a la campanya traient una bola del bombo al seu establiment, fins que es canti línia i Quina. 

Animeu-vos a participar! Es repartiran més de 3000 € entre els guanyadors per gastar als comerços adherits a la campanya! Tu hi guanyes i els teus clients també!

Adhereix-te a la campanya a través del formulari.

* (Data límit: 31 d’octubre).

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del qual és responsable Kmon Marketing. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i demés normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació. En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació , comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a o mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a hola@moucastelloempuriabrava.cat.

Aquí podràs consultar tots els comerços del municipi

Aquí trobaràs les anteriors campanyes de #moucastelloempuriabrava

IMPORTANT!

Tots els negocis que heu participat a l’EmpuriaTapes i teniu rasques premiats haureu de notificar el nombre de targetes premiats i un telèfon de contacte a hola@moucastelloempuriabrava.cat per tal que se us aboni l’import! 

Data límit 23 d octubre.